Bymøllevej 4A, 5960 Marstal

PARCELHUS I MARSTAL

Godt beliggende og godt renoveret i 2005

Ejendommen ligger nær skole og få hundrede meter til indkøb, strand - og Marstals herligheder i øvrigt.

Huset er velindrettet og fremstår både ude og inde i meget fin stand.

Et godt familiehus
Indeholder: Entré med fordelingsgang, 4 værelser, godt stort køkken, dejligt badeværelse med muret bruseniche, gæstetoilet, stor stue samt bryggers med bagudgang. Der er gulvvarme i køkken bryggers og bad. Der er desuden garage, sydvendt flisebelagt terrasse med markise.

Ejendommen er renoveret - med bla vinduer og dører fra 2005, Svane-køkken fra 2005, badeværelse fra 2005, isoleret i vægge, tag renset i 2017

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.