Sølvgade 13, 5960 Marstal

Rummeligt og renoveret "Skipperhus" i Marstal

Godt beliggende i den gamle bydel - med gågaden lige om hjørnet og for enden af vejen ligger havnen - hvor du kan købe friske fisk af erhvervsfiskerne. Ved havnen finder du også Marstal Færgen, med nem og hurtig forbindelse til fastlandet. Der er ligeledes kort afstand til den skønne sandstrand ved Eriks Hale.

Ejendommen har fået den helt store tur i perioden 2009-2016 - og fremstår særdeles flot.

Der er dejlig sydvendt flisebelagt terrasse med lille redskabshus - og fra gårdhaven er der nedgang til husets lille fine tørre kælder, fint som lille værksted og opbevaring af fx. maling mm.

Ejendommen sælges fuldt møbleret - bortset fra enkelte genstande - så huset kan fra 1. dag anvendes som fritidsbolig.

ET FORHOLDSVIS STORT FRITIDSHUS / HELÅRSHUS I RIGTIG GOD STAND

Indeholder: Lille entré med indgang til "kontorrum" / forstuen med flot trappe til 1. sal, flisebelagt badeværelse med bruser samt indgang til meget lys og behagelig vinkelstue med plankegulv. Der er gulvvarme i badeværelse samt kontorrum/forstue. Der er gode vinduespartier ud mod gårdhaven, således at meget lys kommer ind. Stuen er i åben forbindelse med godt køkken. Der er desuden bryggers og baggudgang til den skønne terrasse

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning (septiktank er slettet) og vand fra Ærø vand.

Ejendommen er blevet renovere i perioden 2009 til 2016 med bla nyt tegltag, isolering af loft, nye zinktagrender, tag og tagrender på udhus, havedør, "stald/dør til bryggers, maling af hus og sokkel samt hårdehvidevarer.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.