Nørrevænget 8A, Søby, 5985 Søby Ærø

"Højt beliggende" og med udsigt til vandet

Velholdt rødstensvilla beliggende ved Søby Havn - nær færgen, lysbådhavn, "Café Arthur" og strand.

Ejendommen ligger godt tilbage trukket på lille sidevej - har dejlig ugenert sydvendt have, carport/redskabsrum med hyggestue.

ET GODT LILLE FAMILEHUS - SOM OGSÅ ER VELEGNET SOM FRITIDSBOLIG

Indeholder:
Entré med fordelingsgang. Lille godt køkken med indgang til vinkelstue med udgang til overdækket sydvendt terrasse og haven. 3 værelser og gæstetoilet (mulighed for at udvide med bruser) i stueetage og bad i kælder. I kælder er der desuden disponibelt rum / værelse, vaskerum/køkken samt trappe/udgang til haven. 1. sal er uudnyttet og her vil der være mulighed for godt stort værelse med udsigt til vandet.

Der er oliefyr, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og egen brønd (vandkvalitet og kvantitet kendes ikke). Vand kan indlægges fra Søby Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes (75%) Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierede område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår virksomheds- og turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.
Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang - dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.