Hvidtfeldtsgade 18, 5960 Marstal

FLOT OG VELRENOVERET VILLA MED TILHØRENDE VÆRKSTED

Beliggende på rolig vej med gåafstand til alle Marstal´s herligheder - her kan bla nævnes skov, strand, lystbådehavn, indkøb og gågade.

Ejendommen. har gennemgået en grundig renovering inden for de seneste år - og er således lige til at flytte ind i.

Der er til ejendommen et fantastisk værksted - isoleret og med varmepumpe. Kan evt. delvis indrettes som gæstebolig. Men for den rette et "VÆRKSTED" - og som BØR SES.

Der er desuden redskabshus og dejlig have med plads til græsplæne eller køkkenhave.

VELEGNET TIL DEN LILLE FAMILE - ELLER SOM FRITIDSBOLIG.

Indeholder:
Entré med indgang til dejligt renoveret flisebelagt badeværelse med gulvvarme - hvor der også er plads til vaskemaskine. Fra entré desuden indgang til huset "hjerte" et skønt køkken / alrum - lyst og dejligt - og med udgang til flisebelagt gårdhave - med lille overdækning ved værkstedet. Værkstedet har indgang fra begge sider og har garage port. Fra stue / alrum er der trappe til 1. sal med 2 værelser - også total renoveret.

Huset er godt renoveret inden for de seneste år. Her kan bla nævnes at alle vinduer fra ca 2017 (bortset fra et par i gavlen), der er efter isoleret over alt, der er pænt rødt tegltag, der er flot renoveret facade, et HTH køkken fra 2017, der er skiftet gulve.

ALT I ALT et godt håndværk.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.