4 Maj Stræde 3, 5960 Marstal

RUMMELIGT BYHUS TÆT PÅ BYMIDTEN

Denne rummelige ejendom med højt til loftet ligger i gåafstand til Marstals bymidte og med boldbanerne lige rundt om hjørnet. Huset har i 2019 fået malet facader af professionel maler. Den store sydvendte gårdhave er belagt med fliser og indbyder til grillhygge og hyggeligt samvær. Huset er indrettet med store, lyse rum med mulighed for evt. opdeling til flere værelser - hvis behovet er der.

Indeholder:
Entré med indgang til fordelingsgang/bryggers med vaskemaskine og garderobeskab. Der er herfra adgang til køkken, badeværelse, 1. sal samt gårdhaven. Køkkenet har god arbejdsplads, spisebord og franske døre ind til stuen. Den store stue er gennemlyst, har flotte gulve og udgang til gårdhaven. Desuden er der i stueplan et nydeligt badeværelse. 1. sal indeholder et stort repos, som kan benyttes som kontor, legerum til børnene, gæsteværelse eller noget helt fjerde. Desuden et stort soveværelse med rigelig plads til dobbeltseng, tøjskab mm.

Den flisebelagte gårdhave har sol næsten hele dagen og en stor del af plankeværket af skiftet af sælger. Der er adgang til gårdhaven via gaden. Desuden er her et godt udhus med plads til værktøj, cykler mv.

Ejendommen er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning (septiktank er slettet) og vand fra Ærø vand

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.