Herluf Trollesgade 2, 5960 Marstal

VELHOLDT OG STORT BYHUS MED LÆKKER GÅRDHAVE

Centralt og godt beliggende i den søndre del af Marstal by, med "Sønderenden", " Kalkovnen" og havnen rundt hjørnet, samt få hundrede meter til stranden ved "Eriks Hale" og Marstals øvrige herligheder i gåafstand.

Et dejligt område, som både rummer det gamle Marstal´s små skipperhuse og de lidt større "Skipperhuse" som dette.

Der er en dejlig ugenert gårdhave med både træterrasse og flisebelagt terrasse samt godt isoleret udhus / anneks lignende.

Huset fremstår i velholdt stand og er lige til at flytte ind i.

Et godt familehus - som også er anvendeligt som fritidsbolig.

Indeholder:
Entré med indgang til to stuer en suite samt indgang til badeværelse. Fra Stue indgang til godt soveværelse samt dejligt lyst køkken med spiseplads og med specialdesignet trappe med trin i valnøddetræ til 1. sal, med 2 gode værelser, stue/værelse, stort repos samt et lille depot, som kan indrettes til toiletrum. Soveværelset ved stuen har separat indgang via lille gang til husets badeværelse samt udgang til terrassen.

Køkkenet "huset´s hjerte" et HTH køkken fra 2005 - og ligger i forbindelse med baghuset - måske skal vi sige forhuset - med bryggers med både indgang fra vejen og udgang til terrassen og den skønne gårdhave.

Indretningen gør huset oplagt som familiebolig eller til dig, som har brug for gæsteværelser. Et rigtig dejligt hus.

Ejendommen er godt renoveret - har tag fra 2005, Vinduer med energiglas og er godt isoleret (energimærke D).

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning (septiktank slettet) og vand fra Ærø vand.Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.