Barkvej 13, 5960 Marstal

ORIGINAL 70’ER-PERLE I STILLE VILLAKVARTER

Barkvej 13 er et etplans gulstenshus med garage/værksted og praktisk have hele vejen rundt. Huset fremstår fantastisk velholdt ude som inde og fremhæves må de mange originale detaljer overalt, der fremstår særdeles harmonisk. Det er et absolut plus, at der ikke er ændret ved husets oprindelige stil. Farver, materialevalg, overall æstetik og layout appellerer i høj grad til den moderne familie.
Indeholder: Huset kan tilgås via et lækkert bryggers eller via den rummelige entré/fordelingsgang. Her ligger til venstre et klassisk flisebelagt gæstetoilet og til højre er der adgang til det hyggelige snedkermesterkøkken. Den store, lyse stue tilgås enten via køkken eller via entréen. Fra stuen er der udgang til sydvestvendt terrasse. Via fordelingsgang tilgås soveværelse med flotte, indbyggede skabe. Disse skabe går igen i de to øvrige værelser, som begge er af god størrelse. Det flisebelagte badeværelset er rummelig og velholdt, med bruseniche og bidet.
Garagen indeholder, udover god plads til opbevaring, også et dejligt værksted.

Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker,

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.