Plantagevej 5B, 5960 Marstal

VELINDRETTET FRITIDSHUS / HELÅRHUS - NÆR SKOV OG STRAND

Fint nyere træhus opført i 2008 - beliggende i lukket vænge - hvor der er sti til vandet og skoven, som ligger få hundrede meter fra ejendommen. Der er ligeledes kort afstand til indkøb, skole mm.

Indeholder:
Alrum / stue i åben forbindelse til køkken. Fra alrum indgang til 2 værelser, badeværelse med dusch samt baggang med bryggers. Der er desuden dejlig overdækket terrasse som er integreret i selve huset, carport samt lille redskabshus. Der er klinkegulve med gulvvarme i hele huset.

En nem have med græs og udsigt til mark.

FINT HUS TIL DEN "LILLE FAMILIE" ELLER SOM FRITIDSBOLIG.

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.
Energimærket kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.