Græsvængevej 83, 5960 Marstal

LANDEJENDOM I GRÆSVÆNGE

Denne ejendom er beliggende for enden af Græsvængevej med udsigt til egne arealer i billedskønt terræn. Beliggenheden mellem Marstal, Ommel og Kragnæs byder på fredelige naturomgivelser, smuk udsigt og en kort cykelafstand til indkøb, idrætsfaciliteter og daginstitution, samt havn og strand.

Samtlige bygninger samt stuehus fremstår i ældre stil og køber må påregne renovering for at bringe ejendommen op i nutidig bolig- og energimæssig stand.

Indeholder:
Huset tilgås via entré, hvor der er adgang til badeværelse med badekar. Fra entréen husets stue mod gaden og videre køkken med adgang til værelse i den ene ende og bagindgang i den anden.
Herfra adgang til grovkøkken med trappe til delvis udnyttet loft, samt stald.
Der er udgang til gård fra bagindgangen. Herfra tilgang til sidebygning med to rum, velegnet til opbevaring/værksted, samt garage.
Tilhørende bygning indeholder stort rum, samt stald og tørreloft.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte ’snorrer’, er vidner derpå.
Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere – man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at ’alt’ var indenfor rækkevidde – stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’!

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.