Ronæsvej 1, 5960 Marstal

HYGGELIGT FRITIDS- / HELÅRSHUS - BLOT CA 2 KM FRA MARSTAL

I rolige omgivelser i den lille landsby "Græsvænge" - ligger dette lille fine hus - rigtig hyggelig både inde og ude.

Rundt hjørnet er der legeplads samt boldbane, ca 2 km til vandet ved Østersøen og blot ca 2 km til indkøb, færge og Marstals herligheder iøvrigt.

Ejendommen ligger fredeligt udenfor Marstal, med dejlig udsigt til marker og det omkringliggende landskab. Her er en idyllisk sydvendt have og en terrasse til grill aftenerne.

Ejendommen er velegnet som feriebolig.

Indeholder:
Entré med trappe til 1. sal med repos med soveplads samt 1 stor soveværelse. Fra entreen er der indgang til hyggelig køkken i åben forbindelse til spiseplads og tv stue med udgang til sydvendt træterrasse og have. Der er ved køkken indgang til flisebelagt badeværelse med bruseniche og med gulvvarme. Der er klinkegulv stueplan, varmepumpe (luft/luft) samt brændeovn. Der er desuden redskabshus i haven.

Der er el-varme, luft/luft varmepumpe samt brændeovn. Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vandfra Ærø vand.

Ejendommen har bliktag - dobbelt mur med hulmursisolering, de fleste vinduer er fra ca 1993 (træ-termovinduer) - dog enkelte ældre. Badeværelse er fra ca 1993 og køkken er årgang 2019.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man natur elsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere – man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at ’alt’ var indenfor rækkevidde – stadig er virkelighed på Ærø.Ja, sådan er ø-livet – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.