Sygehusvejen 6, 5970 Ærøskøbing

VELHOLDT 50'ER VILLA MED GOD KÆLDER TÆT PÅ BADESTRAND

Beliggende i et godt parcelhusområde med få hundrede meter til Vester Strand med de ikoniske badehuse og dejlig badestrand - og den flotte natur ved Ærøskøbing By. Der er ligeledes få hundrede meter til indkøb, færge og den gamle bydel "Eventyrbyen".

Huset er placeret så der både er en flot forhave, indkørsel og nedkørsel til garage i kælderen samtidig med, at der er en god baghave med græsplæne. Villaen fremstår i velholdt stand ude som inde og har havestue, nydeligt badeværelse, to værelser, køkken samt en gennemlyst stue med vinduer mod både syd, vest og nord. Den gode kælder giver nogle ekstra, gode kvadratmeter, som med fordel kan benyttes som værksted, opmagasinering mv.

Dette hus er absolut et besøg værd!

Indretning: Havestuen fungerer som indgang til huset, og man får med det samme følelsen af, at i huset her, kan man tilbringe mange hyggelige stunder med sine nærmeste. Gennem huset går en fordelingsgang, som giver adgang til et nydeligt badeværelse, hyggeligt og lyst køkken, stort soveværelse, værelse/stue med dør ind til den store, gennemlyste stue. Den store stue har også indgang fra fordelingsgangen. Stuen og køkkenet ligger i forlængelse af hinanden, så hvis ønsket er et køkken-alrum, vil dette med en ombygning være muligt for en kommende ejer.

Fra gangen er der via en dør trappe til kælderen, som indeholder toilet, to gode disponible rum samt en garage.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærøskøbing vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dkÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen', da den måske er Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man
glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.