Bredgade 13, 5960 Marstal

Dejligt byhus med sydvendt have

Beliggende ganske tæt på Marstal bymidte, glimrer dette lille, praktiske hus sig ved sin beliggenhed tæt på skole, pasningstilbud, indkøb og gratisbus.

Huset er opført i rødsten og kræver derfor meget lidt vedligeholdelse. Den familievenlige have, med god flisebelagt terrasse, vender ud mod Danmarksgade, der er lukket vej i denne ende og altså føles tryg og rar at færdes på.

Ejendommen kan anvendes som både som helårs- og som fritidshus.Der er to indgange til huset, hoveddøren mod Bredgade og garage/bryggers mod Danmarksgade.

Via hoveddøren mødes du af entré / fordelingsgang, med trappe til førstesalen og adgang til WC og bad, der ligger hver for sig, men klos op ad hinanden. Endvidere er der adgang til stor, lys stue og husets køkken. Herfra tilgås stor vinkelstue med plads til både spisebord og de bløde sofaer. Fra køkkenet tilgås husets bryggers og videre herfra den rummelige garage og have. På førstesalen ligger et værelse og husets store master soveværelse med indbyggede skabe og skunke med plads til mindre opbevaring.
De store vinduer, der går igen i hele huset, gør at det fremstår lyst og venligt, layoutet gør det nemt at komme rundt og overalt er kvadratmetrene veludnyttede.

Der er fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vand fra Ærø Vand

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers. Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.