Skonnertvej 31, 5960 Marstal

UNIKT TYPEHUS I POPULÆRT KVARTER

Nu har I mulighed for at blive de næste ejere af dette indflytningsklare og absolut velholdte hus i Marstal, beliggende på en lukket stikvej tæt på både indkøbsmuligheder, folkeskole og daginstitutioner.

Huset er bygget i år 2000 og byder på 150 m2 veludnyttede kvadratmeter - og da boligen er gennemgående indrettet med kvalitetsmaterialer, fremstår den top moderne og praktisk.

Rummelig med i alt 4 værelser, bryggers, stort lyst køkken / stue / alrum samt 2 badeværelser .

ET GODT OG VELBELIGGENDE PARCELHUS


Indeholder: Området foran huset er overdækket parkeringsområde. Herfra tilgås huset direkte ind i et stort, funktionelt og smukt anlagt bryggers med megen skabsplads, der samtidig fungerer som fordelingsgang for to store soveværelser og det ene af husets badeværelser, og derfra videre til husets store køkken og opholdsstue i ét. Køkkenet fremstår rigtig lækkert og funktionelt - bl.a. med ekstra kraftig emhætte - hvor der er direkte udgang til flisebelagt terrasse med god plads til grill og hygge. Stuen ligger i forlængelse af køkkenet - men i en vinkel, så der bibeholdes en følelse af, at man trækker sig lidt væk fra det øvrige rum. Også her er der direkte udgang til haven. Husets rummelige master soveværelse med eget badeværelse tilgås fra køkken-alrum, samt et værelse mere.

Haven er meget praktisk med græsplæne og enkelte træer. Her har der været prioriteret, at der skulle være plads til trampolin, såvel som en omgang fodbold.

Der er tilbygget praktisk skur med plads til haveredskaber, cykler mm.

Alt i alt et dejligt hus med masser af lysindfald fra kæmpestore vinduespartier, og med et påfaldende praktisk layout - lige til at flytte ind i for familien, der prioriterer familieaktiviteter og en funktionel hverdag.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.