Søby Nørremarksvej 7, 5985 Søby Ærø

Havudsigt så langt øjet rækker

Et stort og flot kvalitetshus tæt på Søby med en skøn beliggenhed. Perfekt til børnefamilien - med rigtig god plads til at boltre sig på både indenfor og udenfor. Udover skønne familieområder, har boligen også rum til flere værksteder, samt både dobbelt- og enkelt garage.

Den store udestue ud til haven forlænger sommeren og giver fornemmelsen af at bo midt i den vidunderlige natur. Den udsøgte kæmpeterrasse løber langs to sider af huset og giver den smukkest tænkelige udsigt over øhavet - især om sommeren kan man nyde synet af de mange sejlskibe, der sejler fra havn til havn i det unikke øhav.

Kan også anvendes som fritidsbolig - såfremt jorden frasælges - HØR NÆRMERE.

En dejligt landsted - velegnet til familien - som ønsker at bo fantastisk.

INDEHOLDER:
Huset er på 247 m2 og der er adgang via tre indgange. Entréen fører ind til en dejlig stor stue, der er åben til køkkenet. Midt i rummet luner en stor brændeovn og rummet glimrer sig yderligere med et praktisk viktualierum. Herfra er der adgang til den rummelige 1. sal, samt den flotte udestue og det store bryggers. Bryggerset har enestående god arbejds- og opbevaringsplads og fører ud til husets ene badeværelse, samt til en del af huset, som anvendes 'til det grove', med rigelig plads til værksteder, brændeopbevaring, cykler mm. 1. salen Indeholder master soveværelse, badeværelse og to store soveværelser, samt et mindre værelse. Derudover er der et stort, velindrettet familierum med brændeovn.

Rundt om huset er der utallige skønne oaser, samt en stor græsplæne med solceller i det ene hjørne. Haven er åben til mark og havudsigt. Vejen til Søby løber lige forbi huset og gør det nemt og hurtigt at komme til indkøb, færge, bus mm.

LIDT HOBBY LANDBRUG
Ejendommen har 2,7ha jord til vandet så mulighed for mindre dyrehold. . Jordstykket forpagtes ud til landmand - og løber 1 år af gangen. Forpagtning kan fortsætte, hvis ønskes. Forpagtningsindtægt kr. 6.000,- årligt.

ENERGI mm
Der er træpillefyr, solcelleanlæg og vand fra egen brønd.
Vandprøve fra 2010 foreligger - ny prøve skal naturligvis tages. Der er også mulighed for at få indlagt vand fra Søby Vandværk. Vi henviser til Søby Vandværks takstblad

Energimærke samt byggetekniksrapport - kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Om Søby:
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer
som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg.

Vest for Søby ligger øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

Om Ærø:
På Ærø er den ene by er lige så forskellig fra den anden, ligesom landsbyerne er det. Og foretrækker man 'eneboer'-tilværelsen, så er der også rig mulighed for at bo isoleret, men dog med naboer i tryg afstand.
For måler vi Ærø på livskvalitet og højt til loftet, så er det redskab ikke opfundet, der kan måle det.

Men måler vi kvadratmeterne, jo, så er de til at overskue, med blot 36 km i længden og 15 km på det bredeste, så er køreturen hurtigt overstået. Men så er der alle de pragtfulde, snoede veje, der fører lige ind i ø-eventyret: Vejen til den lillebitte strand, vejen til udflugten og -sigten, vejen til landsbyen, vejen til klinten, vejen til det gode fiskested.

Mange Ærøboer kunne ikke drømme om at tage hovedvejen, men foretrækker at færdes ad idylliske, små veje fra A til B - blot for at indsnuse skønheden, der varierer fra dag til dag, årstid til årstid. Områderne er forbundet med infrastruktur ad hovedveje og ad pittoreske ruter, ad cykelveje og gå-stier - og det er nemt at komme rundt til hver en krog.

Der er træpillefyr, solcelleanlæg og vand fra egen brønd

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.