Møllevejen 14, 5960 Marstal

LILLE BYHUS / FRITIDSHUS

Godt beliggende hus i Marstal, med øens største skole lige om hjørnet og tæt på byens centrum, i en gade, hvor husene klæder hinanden så godt.
Ejendommen er meget regulær og lige til at gå til, med kaskader af lys indfald i alle rum og en logisk og praktisk indretning / rumopdeling. Huset er sådan indrettet, at det er nemt at bevæge sig fra rum til rum - og lige så nemt at trække sig tilbage, finde et hjørne og være for sig selv.

Ejendommen har lille nem gårdhave og der er ved indkørsel parkeringsplads samt redskabshus. Den flisebelagte gårdhave fremstår enkel og praktisk og ikke mindst ugenert med et højt plankeværk.
Det er lysindfaldet, der gør huset ekstra indbydende. Og Møllevejen er da også lige til at flytte ind i. Men der er også rigelige muligheder for ombygning og dermed at skabe sit helt eget.
ET LILLE, FINURLIGT BYHUS / FRITIDSHUS - MED MASSER AF PLADS TIL AT DRØMME

Indeholder:
Entré med indgang til stue og køkken, samt trappe til 1. sal. Stuen er i hele husets dybde og har dør til køkken og entré. Fra køkkenet er der dør til gang/bryggers, hvorfra badeværelse, gårdhave og gårdsplads tilgås. Med til ejendommen hører et skur, der ligger på gårdspladsen. Her er plads til bil og der er mulighed for at lave fx. carport.
Det er lyset, der gør det …
Du bliver i entréen mødt af en original trappe med et flot gelænder - rød- og hvidmalet - og med rigelig plads til garderobe under trappen. Stuen fremstår lys og luftig, med højt til loftet og lysindfald fra store nord- og sydvendte vinduer. Her er plads til både sofaarrangement og spiseafdeling. Køkkenet har arbejdsbord - med køleskab, vask og komfur - i hele køkkenets længde. Der er plads til lille spisekrog, evt. ekstra skabe. Der er rummeligt badeværelse med toilet, brusebad, håndvask og med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
1 sal har repos - som fører til husets store værelse og et mindre kammer. Lysindfaldet i trappeopgangen giver et spændende lysindfald, der fremhæver husets flotte trappe. Værelset på 1. sal modtager solens lys fra de store tagvinduer i begge sider. Rummet, der er i hele husets dybde, har plads til dobbeltseng og garderobe. Der er skråvægge til begge sider. Det hyggelige, lille kammer er holdt i rustik stil, med rå trævægge og mørkbejdsede loftsbjælker. Der er skråvæg til en side.
Det meste af huset har laminatgulve, dog har kammeret tæppe.
Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.