Stærmose 2, 5985 Søby Ærø

IDYL I SKOVBY

En lille perle - stråtækt og med bindingsværk - omgivet af buske, træer - og godt beliggende nær den lille landsby "Skovby" blot ca 1 km fra ejendommen.

Ejendommen er nænsomt blevet renoveret - og bevaret i sin oprindelige stil. Flotte døre, gulve med klinker, trægulve, flotte synlige bjælker samt indretning er lavet godt. Bemærk nyt stråtag fra 2016.

Super hyggeligt indrettet - med bl.a stor vinkelstue med trægulv og brændeovn, sødt lyst køkken, storslået entré, 2 badeværelser i hovedhuset samt i alt 3 værelser. Der er ligeledes disponibelt rum / gæstehus i udhuset - med stort værelse samt badeværelse med bruser.

I Skovby er der godt naboskab og godt sammenhold. For børn er der legeplads og boldbane. Der er ca 2 km til vandet - og ved "Skåret" er der dejlig sandstrand, badebro, bådophalerplads, grilplads mm

Bemærk også at bussen, som er gratis, kører igennem Skovby mod enten Søby eller Ærøskøbing. Nærmeste indkøb er i Søby - som blot ligger ca 3 km derfra , hvor der er supermarked, bager, restaurant og hvor går færgen til Fyn og Als.

Ejendommen har i gennem mange år været anvendt som sommerbolig - og er ikke blevet udlejet.

ET GODT OG NOSTALGISK FRITIDS- / HELÅRSHUS i naturen.


Der er oliefyr, indlagt vand fra Søby Vandværk og der er offentlig spildevandsrensning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk
Der er blevet gravet ud - således der nu er rimelig lofthøjde

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut..

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.