Søkildevej 15, 5970 Ærøskøbing

TIDLØS ETPLANSVILLA I ATTRAKTIVT KVARTER

Vi er her i et kvarter, hvor husene ikke ligger længe på markedet. Og det er der selvfølgelig en række årsager til!
Beliggenheden i et område, der står for et generationsskifte - i gåafstand fra børnehave, strand og natur, samt indkøbsmuligheder og busforbindelser til de øvrige byer - gør husene i området særdeles attraktive. Samtidig har kvarteret et godt ry for godt naboskab!

Denne klassiske gulstensvilla på 132 m2 er bygget i 1966 i en stil, der i den grad har sin anden guldalder. Byggestilen fra denne periode opleves som praktisk og ligetil for den yngre generation - husene er nemme at vedligeholde og er samtidig lyse og venlige.

Søkildevej 15 er ingen undtagelse! Her mødes du af en smukt anlagt have med fiskedam i det ene hjørne, flere flisebelagte terrasser, carport med flere rum, hvoraf det ene er isoleret, så stauderne kan vinteropbevares, og legehus.

Selve huset er veldisponeret - der er tænkt på det hele og alt har en plads - og er gennemgående bygget i kvalitetsmaterialer. F.eks. er gulvene enten egeparket, kork eller klinker.

Alt i alt en ejendom, der er velholdt ude som inde og optimalt udnyttet til det gode familieliv.

Indeholder:
Fra den rummelige og lyse entré med glasbyggesten ud mod vejen, er der adgang til dejligt ny-renoveret toilet, lyst soveværelse med stort vindue, samt husets kæmpestore dobbelt-vinklede allrum, der strækker sig i hele husets bredde. Her finder du en rummelig køkkenafdeling med hyggelig spisekrog, samt spiseafdeling med brændeovn - og oveni flere siddeområder. Fra køkkenområdet tilgås et stort og praktisk grovkøkken/bryggers, med udgang til indkørsel og carport, samt viktualierum. Dette hus er særdeles lyst pga. de store vindues- og glasdørspartier. Man har da også valgt at installere markiser på to sider af huset - den ene indover den største terrasse, så denne også kan nydes, når solen står på den øst- og sydvendte have. Fra alrummet tilgås endnu et værelse med indbyggede skabe, samt husets master soveværelse - også med indbyggede skabe - og badeværelse.


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen', da den måske er Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man
glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.