Strandstræde 53, 5960 Marstal

LYST OG LÆKKERT HUS MIDT I MARSTAL

TOTALRENOVERET MED MAKSIMAL PLADSUDNYTTELSE

Vi befinder os midt i Marstals dejlige bymidte og udefra ligner rødstenshuset, der er bygget i 1890, de andre hyggelige huse i området.

Men så snart du træder indenfor, åbner rummene sig i al deres herlighed. Her er højt til loftet, lysindfald fra store vinduer og layoutet er intet mindre end genialt. Her er man under renoveringsprocessen virkelig gået op i, hvordan hver kvadratmeter kunne udnyttes til fulde - endda med en komplet følelse af rummelighed og åbenhed - med et strøg af eksklusivitet.

Der er sydvendt flisebelagt terrasse/gårdhave med lille redskabshus.

Et nemt hus - som også er anvendeligt som feriehus.Indeholder:
Ejendommen, der i dag anvendes som fritidsbolig, men som er særdeles velegnet som helårshus, tilgås enten fra gaden via entré eller via slippe til flisebelagt gårdhave.

Fra entréen kommer du ind i en stor stue med en virkelig flot brændeovn. Herfra til rummelig spisestue og videre til husets kontor / trapperum, hvor der er adgang til lækkert nyrenoveret badeværelse, smukt, nyt og praktisk køkken, med udgang til gårdhave for enden, samt husets førstesal via den imponerende trappe. Førstesalen er virkelig et studie i, hvordan man bedst udnytter areal med skråvægge. Her er bygget til kip, samt installeret stor kvist i hvert af de tre soveværelser. Der er desuden lille tør kælder.
Alt fremstår lyst, lækkert og samtidig praktisk.

I den stort set vedligeholdelsesfri gårdhave er der rigelig plads til hyggeligt udeliv og i hjørnet finder du et godt cykelskur og slippen, der fører hertil er bred og anvendelig.


MARSTAL OG OPLAND
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder du et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har vi et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side

ÆRØ-LIV
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?

Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Der er tilsluttet fjernevarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning (septiktank er slettet) og der er vand fra Ærø vand.

Energimærke "D", tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.