Færgegårdsvej 3, 5960 Marstal

SKOVFOGEDGÅRDEN - ET STEMNINGSFULDT HUS MED SOLRIG HAVE

Er drømmen en hængekøje i en dejlig have - i en af de hyggeligste landsbyer, man kan tænke sig? Her byder chancen sig! Selve huset er en ren perle bygget i 1850 - fritliggende og nænsomt restaureret inde som ude, med respekt for de oprindelige detaljer.

De 91 m2 er veludnyttede og der er gennemgående en rigtig god stemning i og udenom huset, der til to sider har frit udsyn over marker og naboens flotte heste. Ved siden af huset ligger en klædelig garage med plads til 2 biler, samt overdækket brænde-/cykelskur. Haven er anlagt i små oaser, sådan at solen kan nydes igennem hele dagen og aftenen. Her er plads til livsnydelse!

Indeholder:
Adgang til huset via fordør til entré. Til højre husets gode køkken. Herfra adgang til et stort soveværelse, samt adgang til praktisk bryggers. Herfra husets flisebelagte badeværelse, samt udgang til haven. Til venstre i entréen adgang til dejlig stor hjørnestue med brændeovn og udgang til baghaven, samt endnu et dejligt, stort soveværelse.

Garagen, der er opført i 1999, er på 38 m2 og er faktisk lige så charmerende som et annex - og kan sagtens i sommerhalvåret anvendes som atelier, værksted eller lignende. Et virkelig særegent hus, der bør ses!

OM KRAGNÆS

Kragnæs er en idyllisk, lille landsby, der bare venter på at blive genopdaget af nye familier, på udkig efter landsby-idyl og gode, billige huse. Lige i nærheden ligger en anden hyggelig landsby, Ommel og den største by på Ærø, Marstal, hvor du finder et rigt forretningsliv, såvel som skole og bus. I Kragnæs ligger Ærøs mest intakte fortidsmine, nemlig Kragnæs Jættestue. Man har fundet spor af 16 grave som langdysser og jættestuer i Kragnæsområdet. Eftersom disse altid ligger i nærheden af bopladserne, betyder det ikke bare, at der har ligget en boplads i nærheden, men at Kragnæsområdet må have været ret tæt befolket i Bondestenalderen. Den populære vandresti, Øhavsstien, går forbi Kragnæs, ligeså den populære cykelsti, Nevrestien, der forbinder Ærøs to største byer, Marstal og Ærøskøbing.
Kragnæs er således midt i verden - fyldt med atmosfære og mærket af historiens vingesus.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.