Risemarksvej 13, St. Rise, 5970 Ærøskøbing

HYGGELIG MURERMESTERVILLA MED NYERE TEGLTAG

I udkanten af denne lille landsby i Rise - ligger dette "mormorhus" med marker og natur omkring. Risemarkstranden er indenfor cykelafstand i den ene retning og i den modsatte retning er der ikke langt til busstoppested med forbindelse til heleøen. Hyggeligt indrettet med køkken i baghus, lille forstue, dejligt flisebelagt badeværelse med muret bruseniche og gulvvarme, stue og værelse. 1 sal er uudnyttet. Der er desuden ugenert terrasse med mark og natur at kikke på. Ideelt som både helårshus og fritidshus.

Et godt murstenshus med nyere tegltag.
Der er fjernvarme, indlagt vand fra Rise Vandværk og der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning.
Der er desuden varmepumpe (luft/luft).

Energimærke "G" kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt omÆrøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Ø-KORT.
Der udstedesø-kort til helårs- og fritidshusejere - og rejsen er gratis den ene vej. Se mere på www.aeroe-ferry.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.