Stokkeby Hovedgade 18, Stokkeby, 5970 Ærøskøbing

SOMMERHUS IDYL I LILLE LANDSBY - NÆR ÆRØSKØBING

I den lille landsby "Stokkeby" godt beliggende ca 3km fra selve EventyrbyenÆrøskøbing, har vi dette smukke og idylliske stråtækte hus.

Ejendommen ligger i landlige omgivelser og få hundrede meter fra ejendommen er der offentlig transport.

Ejendommen indeholder: Indgang til køkken i åben forbindelse til spiseplads med videre indgang til 2 soveværelser og entré som ligeledes er i åben forbindelse til spiseplads. I den åbne entré er der indgang til stor stue med brændeovn - beklædt til kip. Fra køkken er der indgang til badeværelse med bruser.

Der er dejlig have med buske, træer og der er isoleret gæstehus med overdækket terrasse samt redskabhuse.

En ejendom der er meget velegnet som fritidshus.


Der er el-varme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fraÆrøskøbing Vandværk.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut. Ejendommen er på BBR reg. som sommerhus og dermed er der ikke udarbejdet energimærke. Det vil umiddelbart også være muligt at erhverve ejendommen som helårshus, hvilket dog kræver kommunens godkendelse.

Ejendommen ligger i kort afstand fra selveÆrøskøbing by, ca 3 km og offentlig transport er få hundrede meter fra ejendommen.

Lidt omÆrøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.