Vindeballevej 9, Vindeballe, 5970 Ærøskøbing

HYGGELIGT HELÅRS- / FRITIDSHUS - MED FLOT UDSIGT TIL ØHAVET

På Ærøs Midte i Vindeballe - ligger "Karetmagerens Hus" fra 1830 med flot udsigt til Øhavet ved Borgnæs - og blot få km til stranden, og få hundrede meter til kro og købmand.

Ejendommen er utrolig charmerende, idyllisk og holdt i sin gamle stil. Der er dejligt køkken/alrum, 2 badeværelser m/gulvvarme, i alt 4 værelser, stor stue med havhudsigt, 2 varmepumper og brændeovn til hygge. Der er desuden godt bryggers med redskabshus.

Der er flot udsigt tiløhavet fra stueetagen og super flot udsigt fra stuen på 1. salen.

En ejendom velegnet som helår-/fritidsbolig - og møbler kan med forhandles.


Indeholder:
Entré med klinkegulv, mellemgang med trappe til 1. sal og indgang til badeværelse, soveværelse, bryggers og køkken. Badeværelse er flisebelagt, med bruser og gulvvarme. Køkken er stort, med kogeø med gril mm og køkkenet er i i åben forbindelse med hyggekrog. Ved hyggekrog er der indgang til værelse. Fra køkken er der udgang til sydvendt have. 1 sal indeholder stor stue med kviste til begge sider, soveværelse med separat badeværelse med dusch samt værelse. Der er således 2 badeværelser, 4 værelser, stort køkken /alrum, stue samt bryggers.

Der er el-varme, 2 varmepumper, vand fraÆrøskøbing Vandværk og der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning. Der er tv og internet - og fiberbredbånd er en mulighed.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.