Gjallerhøj 2, 5970 Ærøskøbing

MINDRE LANDBRUG - MED UDSIGT OG JORD VED EJENDOMMEN

Her et mindre traditionelt landbrug medældre staldbyninger, maskinhal og med ca 9 ha jord - hvoraf de ca 5ha ligger ved ejendommen.

Ejendommen står som "dengang" og der skal påregnes renovering. Fra ejendommen er der flot udsigt over marker og Borgnæsbugten.

Haven er temmelig tilgroet. Lidt beskæring "hist og pist" vil gøre at der vil komme mere udsyn ved udkørsel og meget mere udsigt.

Ejendommen indeholder: 3 stuer, 4 værelser køkken og badeværelse. Herudover er der et gammelt køkken.

Jorden er forpagtet ud 1år af gangen - forpagtningsafgift/indtægt pr år er kr. 27.427, for 2017

Der er oliefyr og vand fraÆrøskøbing Vandværk.

Energimærke kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Lidt omÆrøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.