Søby Landevej 12, 5985 Søby Ærø

FRITIDSLANDBRUG MED FLOT UDSIGT

Godt beliggende i naturskønt område - med fantastisk udsigt over Vitsø Nor og Østersøen. Der er få kilometer til Søby By med indkøb, havn, færge til fyn og als, lystbådehavn, badestrand, spisested og der er kun ca 7km til golfbanen.

Naturen er i baghaven. Den tilhørende mark grænser op til ejendommen og går helt ned til Vitsø Nor, som byder på stiområde som fordeler sig i det naturskønne område. For enden af marken ligger der en lille sø som hører til ejendommen.

Der er her tale om en rummelig og energivenlig bolig, som fremstår i pæn stand, både inde- og ude.

Der er stort udhusareal - stald, garage, samt stort maskinhus. Så også mulighed for dyrehold - og specielt meget velegnet til heste. Der er hestebokse og det store maskinhus kan anvendes som ridebane. Maskinhus vil også være velegnet til opbevaring af både, campingvogne mm - hvis man ellers ikke selv ønsker at udnytte arealet. Ejendommen ligger ved landevejen og blot få km til Søby By, hvilket gør at den også vil være meget velegnet til mindre erhverv, gårdbutik o.l. Så der er her mange anvendelses muligheder.

En god og rummelig familiebolig / fritidslandbrug - med mange aktivitets muligheder


Boligen indeholder:
Entré med trappe til 1. sal med stor stue samt disponibelt rum. Fra entre er der ligeledes indgang til stort lyst gennemgådende køkken / alrum "husets hjerte" og her er der flot vandudsigt til Vitsø og Østersøen. Der er fra stuen udgang til den sydvendte have. Der er fra køkken /alrum indgang til 2 gode værelser. Fra entré er der fordelingsgang til huset øvrige rum - flisebelagt badeværelse med muret bruseniche, 2 værelser samt bryggers / fyrrum med nedgang til kælder. Der er i badeværelse også badekar - dog er vand ikke tilsluttet. Der er el-gulvvarme i badeværelse og bryggers. Et god og rummelig familiebolig.


Energivenlig bolig:
Der er træpilleovn i stuen, oliefyr, solpanel og samlet giver det et meget fornuftigt energiforbrug. Energimærke A

Ejendommen er noteret som en landbrugsejendom med 5,5 ha jord. Sælges noget jord fra - således at restareal kommer under 2 ha, kan landbrugspligten ophæves og ejendommen kan anvendes som fritidsbolig.

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.