Skovbygade 4B, 5985 Søby Ærø

BYGGEGRUND I SKOVBY

Velkommen til Skovbygade 4b, en stor byggegrund på imponerende 3226 kvadratmeter, beliggende i den idylliske landsby Skovby på Ærø.

Skovby byder på en magisk kombination af charmerende landsbyliv og betagende natur. Omgivet af smukke landskaber og Øhavsti, kan du fordybe dig i rolige gåture og naturoplevelser lige uden for din hoveddør.
Den nærliggende Havneby Søby, kun 5 km væk, tilføjer ekstra faciliteter og en maritim atmosfære til din daglige tilværelse med indkøbsmuligheder og færgeforbindelse til Fyn og Als.

Med gratis busforbindelse til resten af øen er du forbundet med Ærøskøbing, Marstal og Søby og byens andre destinationer, hvilket gør det let at udforske Ærøs mange skatte og seværdigheder.

Blot få kilometer fra grunden finder du "Skåret" med shelter og badebro samt grillområde. Dette bliver din oase for afslapning og sociale sammenkomster, hvor du kan nyde øens skønhed og ro.

Denne byggegrund er fuld af potentiale. Tilslutningsafgiften til Søby Vandværk er allerede betalt, hvilket gør det lettere at realisere dine drømme om et nyt hjem.

Alt i alt, finder du her en unik mulighed for at tilpasse og udforme din boligdrøm, præcis som du ønsker det.

OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierede område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår virksomheds- og turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger.
Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el- færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg..
Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø.
Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang - dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.